Daca doresti sa iti spui parerea despre o sedinta foto la care ai participat, aici este locul ! Poti sa te conectezi simplu prin intermediul contului tau de facebook pentru a le spune si celorlalti despre impresiile tale legate de acest site si despre fotografiile mele! Multumesc anticipat.

"Eve transforma fiecare moment intr-o sclipire magica, e un artist desavarsit si un om cald, deschis cu inima mare! Mi-a oferit o poveste, un basm, nu o simpla sedinta foto. Asta e darul ei-de a te ajuta sa te regasesti pe tine ca om si de a scoate in evidenta latura ludica si frumoasa din tine!
Si toate acestea decurg foarte natural si cu multa bucurie si daruire, m-am simtit minunat alaturi de ea si ii multumesc din tot sufletul!
Ca sa nu mai spun ca mi-am dorit din tot sufletul o sedinta foto pe sufletul meu si Eve mi-a indeplinit visul!
Te imbratisez cu mult drag, zana magica! "

Raluca

"Un artist desavarsit! Datorita tie avem cele mai frumoase amintiri Esti o persoana plina de energie si ii faci pe cei din jurul tau sa zambeasca si sa uite de toate emotiile, te-am admirat foarte mult pt toata dragostea cu care te-ai implicat ca noi sa fim multumiti, iar la final pozele au iesit absolut minunate , o calitate cum rar vezi, iar atunci cand exista pasiune , implicare si profesionalism rezultatul este unul pe masura. Este fantastic cum ai reusit sa transpui povestea noastra in minunatele fotografii. Iti multumim pentru toata rabdarea si pasiunea cu care ne-ai cucerit!"

Ioana

"Împreună cu Eve am făcut mici drumeţii atât prin natură, cât şi în interior. Are un şarm aparte şi te încurajează să fii tu însuţi, să te regăseşti, să te simţi puternic, pe de o parte, şi vulnerabil şi autentic pe de altă parte. Atmosfera pe care a creat-o în timpul şedinţelor a fost una relaxată dar şi energică, plină de resurse de creativitate. Iar la final abia aşteptam fotografiile: pline de culoare şi de viaţă. Am simţit că a surprins întocmai starea momentului."

Diana

"O sesiune foto cu Sabina e la fel de placuta ca mersul la spa. Te vei trezi relaxata intr-un cadru natural, si surprinsa in chip in toata frumusetea ta" si daca e fara gluma si fara rima adica

Chiar imi place sa merg la poze cu tine, in principiu pentru ca alegi mereu locatii frumoase, ai idei foarte bune de poze si outfituri si oarecum te chinui sa imbini subietul cu natura imi place si ca esti foarte relaxata si in general nu te stresezi prea mult si cand mi-ai facut poze printre altele it felt just like a normal hike...also...imi place um evoluezi ca stil e foto, ai plecat de la poze mai mistice si intunecoase la poze cu o compozitie mult mai buna si editarea a crecut 100%. "

Adina

"My collabotation with Sabina was amazing! She is so professional, talented and unique. Moreover, I really felt home with her, she made me so comfortable and relaxed. I will com back soon for sure! "

Rawi

Multumim Sabina pentru minunatele fotografii de botez si pentru albume,au fost foarte bine aranjate si prelucrate.Esti o adevarata profesionista."

Moni

"Recomand cu căldură ședințele foto. Eve este o profesionista cu o energie pozitiva molipsitoare. Mulțumesc!"

Elena

"Orice colaborare cu Sabina e inedită. Niciodata n-am reușit sa stau relaxata la poze, preferam sa fiu surprinsă in ipostaze naturale, aveam impresia ca lucrul cu un fotograf e despre a zâmbi frumos și a adopta te miri ce posturi....Cu Sabina a fost atât de natural! In primul rând pentru ca surprinde copilul dinăuntrul fiecăruia prin felul creativ in care își tratează munca, apoi pentru ca a dezvelit o Eu pe care nu o puteam surprinde in oglinda sau in ochii altora, o Eu pe care sa o pot privi detașat și cu admiratie. Nu cred ca stilul Sabinei se potrivește oricui, înarmați-va cu voie buna și calm, o sa fie ca o joaca de copii!" 

Katy

 

"Thank you for your sunny disposition and professionalism that kept me going through the shoot during some of the coldest moments in my life, literally. I can’t remember the temperatures that day but it was beyond baltic. The photos are awesome and it’s all thanks to you, for creating a fun atmosphere in spite of the cruel elements and focusing on your art. What I suggest, and I might be wrong, I’m a newbie at this after all, is for you to go beyond your comfort zone. I know you’ve got more awesomeness to share with the world and I cannot wait to witness it. Good work, Eve."

Ana