Despre mine

Show More

Te salut! Ma bucur ca ai ajuns pe pagina mea de fotografie!

In cele ce urmaza o sa te rog sa parcurgi putin portofoliul meu iar daca iti place ce vezi nu ezita sa ma contactezi pentru a-ti rezerva o sedinta foto personalizata.

Ma ocup de fotografie de ceva ani deja iar pe parcursul timpului pot spune ca mi-am dezvoltat un stil propriu care tinde sa mearga spre fantasy prin felul in care aleg si prelucrez fotografiile pe care le realizez. Ador o provocare fotografica si caut tot timpul feluri noi prin care sa exprim vizual ceea ce simt atunci cand apas butonul si ceea ce imi transmite subiectul. De aceea consider esentiala legatura care se creeaza intre noi atunci cand decidem sa facem o sedinta foto impreuna.

Pe langa faptul ca imi place la nebunie sa ma joc cu imaginile, in egala masura imi place sa ne jucam cu energiile prezente in cadrul sedintei foto. Asa ca te invit sa indraznesti sa te joci si sa lasi adevaratul tau sine sa transpara in fotografiile minunate pe care le vom crea.

Daca am reusit sa-ti trezesc interesul, daca doresti sa cream impreuna o poveste vizuala a evenimentului tau sau daca pur si simplu vrei o sedinta foto si vrei sa afli mai multe despre mine, te rog sa folosesti butonul de la sectiunea Contact de mai jos!

Cu mult entuziasm si inspiratie ,Eve!

 

**************************